De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Volg ons ook op Facebook

Dé lekkerste biologische slagerij van Groningen

Onze De Groene Weg slagerij is alweer ruim 30 jaar gevestigd aan het Boterdiep in Groningen. De winkel is goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Na de verbouwing in 2006 heeft de winkel een prachtig ruime, open en vooral stijlvolle uitstraling gekregen.

Maand Pakket

Januari

* 2 Winterbiefstukken (Grof gemalen rosbief , met walnoot, zoete cranberry’s,zeezout en kruiden waaronder kaneel) (2x 2 minuten bakken)

 

* Varkenshaasmedaillons (+/- 230 gram kleine varkenshaasoesters, 3 a 4 min zachtjes braden)

 

*250 gram Rundergehakt

 

*Hamburgers (100% rundergehakt gekruid met o.a. een vleugje kruidnagel en afgemaakt

 met een gedroogd uitje)

 

*1 Runder- of Gelderse rookworst (Home made magere rookworst. Zonder toevoegingen en natuurlijk gerookt in onze rookkast) Om alleen nog op te warmen

 

* 2 Winterbloemen (heerlijk gekruid lamsgehakt met oa muntblad,
en een laagje marinade) +/-  2x 5 min. bakken

 

 

Dit pakket weegt +/1350 gram en kost 18,40 euro, uw voordeel is 4,35

100% biologisch assortiment

Bij De Groene Weg bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsvlees van biologische oorsprong. Een compleet assortiment vlees, vleeswaren en andere specialiteiten treft u aan in de slagerij. Gemaakt volgens strikte regelgeving die u bij ons mag verwachten.

Transparant van boer tot bord!

Bij De Groene Weg werken we nauw samen met onze boeren. Zij staan immers aan het begin van de keten en hebben een grote invloed op de kwaliteit van het vlees. Diervriendelijkheid volgens strikte regels zijn hierbij uitgangspunt.

Sparen voor korting

De Groene Weg Klantenkaart is onze manier om u te bedanken dat u bij ons winkelt. Klantenkaarthouders ontvangen bij De Groene Weg namelijk gratis punten: bij iedere besteding van € 1,00 één punt. Deze punten kunt u inleveren voor mooie cadeaus of korting

Aanbiedingen van de week

Kookinspiratie

Inspiratiemagazine

De Groene Keuken, het culinaire inspiratie magazine van De Groene Weg. Een uniek magazine vol lekkere recepten, verhalen van slagers en boeren en achtergrondinformatie over De Groene Weg. De Groene Keuken is gratis te verkrijgen in onze slagerijen (op = op). En hier te lezen op onze website.

Veel leesplezier gewenst!

De Groene Weg in beeld

De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Oppeningstijden

Maandag: 11 t/m 18 uur

Dinsdag t/m Vrijdag :

8.30 t/m 18 uur

Zaterdag: 8.30 t/m 17 uur