De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Volg ons ook op Facebook

Dé lekkerste biologische slagerij van Groningen

Onze De Groene Weg slagerij is alweer ruim 30 jaar gevestigd aan het Boterdiep in Groningen. De winkel is goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Na de verbouwing in 2006 heeft de winkel een prachtig ruime, open en vooral stijlvolle uitstraling gekregen.

Een voordelige start - januari pakket

*Bakje Roerbakgemak (Runder rosbiefreepjes in een heerlijke Bio marinade met paprika, courgette en prei)

*2 Lamsburgers ( gekruid met o.a. zout, peper, provencaalse kruiden, komijn en foelie, om 8-10 min te bakken)

*2 Runderbraadworsten (gekruide rundersaucijs) +/- 12 min bakken

*250 gram Rundergehakt

*275 gram runderstoofvlees , zeer geschikt voor een stoofpotje/ boeuf bourguignon

* Varkens shoarma (+/- 230 gram), de bekende varkensvleesreepjes, met het specifieke komijn)

Dit pakket weegt +/+1400 gram en kost 19,75 euro, uw voordeel is 3,60

 

Bio winkel awards

Bio winkel awards

Bio winkel awards

Onze winkel is in de race voor beste bio slagerij van Nederland

Stem ook op jouw favoriete winkel en maak kans op een bio cadeaupakket

Voor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Het brede biologische assortiment, de kennis van de winkelier en zijn personeel, de innovaties in het assortiment en de persoonlijke aandacht voor de klant, zijn elementen waar de branche echt het verschil maakt en waar de deelnemende winkels op beoordeeld worden. Ook onze winkel dingt in deze Biowinkel Awards mee naar de beste bio slagerij van Nederland.

 

Bij de biologische slagerij kun je met een goed gevoel jouw biologische vlees kopen. Niet alleen omdat de medewerkers je precies kunnen vertellen waar het vlees vandaan komt, maar ook omdat je zeker weet dat de dieren een goed leven hebben gehad. Alle producten zijn namelijk 100% biologisch. Dit maakt de biologische slagerij het omfietsen waard! Ook Flip & Koen zijn trots op hun biologische slagerij en dingt daarom mee naar de beste bio slagerij van Nederland. Naast beste bio slagerij kent de Biowinkel Awards nog 5 categorieën: beste bio groente- en fruitafdeling, beste bio broodafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio kaasafdeling en beste bio drogistafdeling.

 

Beoordeel jouw favoriete bio winkel

Vanaf begin januari kunnen klanten van de Groene Weg Groningen naar de site www.biowinkelawards.nl gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst laat je daar weten hoe je jouw favoriete winkel beoordeeld. Iedereen die een review invult maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket. De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er 1e, 2e of 3de in een categorie worden. In totaal zijn er dan 18 winnende winkels die bekend op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt.

 

Een branche om trots op te zijn

“Een brancheverkiezing is bij uitstek een manier om actief naar buiten te brengen waar wij als biologisch speciaalzaakbranche het verschil in maken.”, zegt Joyce van den Bos van de Biowinkelvereniging, organisator van deze verkiezingen. “Het diepe assortiment bijzondere biologische producten, de service van de winkelier en de kennis over zijn assortiment, laten zien dat de winkel met recht een speciaalzaak is in biologisch en dus dé plek is waar je terecht kunt voor al jouw biologische boodschappen.”

Draag jij de biologische speciaalzaakbranche ook een warm hart toe, ga dan nu snel naar www.biowinkelawards.nl en check of jouw favoriete bio winkel meedoet met de Biowinkel Awards. Laat hier voor 15 februari 2020 je review achter en maak kans op een heerlijk biologisch cadeaupakket.

De ‘reis’ van biologisch vlees

We nemen u mee in het verhaal achter de keten, waarin de ‘reis’ van biologisch vlees - van bord naar boer - wordt belicht.

Met deze film attenderen wij u op het vakmanschap, de duurzaamheid en de smakelijkheid van de producten van De Groene Weg. Daarnaast laten we de trots zien waarmee het product in elke stap van de keten wordt geproduceerd.

100% biologisch assortiment

100% biologisch assortiment

Bij De Groene Weg bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsvlees van biologische oorsprong. Een compleet assortiment vlees, vleeswaren en andere specialiteiten treft u aan in de slagerij. Gemaakt volgens strikte regelgeving die u bij ons mag verwachten.

Sparen voor korting

Sparen voor korting

De Groene Weg Klantenkaart is onze manier om u te bedanken dat u bij ons winkelt. Klantenkaarthouders ontvangen bij De Groene Weg namelijk gratis punten: bij iedere besteding van € 1,00 één punt. Deze punten kunt u inleveren voor mooie cadeaus of korting

Aanbiedingen van de week

De Groene Keuken

Inspiratiemagazine

De Groene Keuken, het culinaire inspiratie magazine van De Groene Weg. Een uniek magazine vol lekkere recepten, verhalen van slagers en boeren en achtergrondinformatie over De Groene Weg. De Groene Keuken is gratis te verkrijgen in onze slagerijen (op = op) en online te lezen op onze website.

Veel leesplezier gewenst!

Kookinspiratie

De Groene Weg in beeld

De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Openingstijden

Maandag: 11 t/m 18 uur

Dinsdag t/m Vrijdag :

8.30 t/m 18 uur

Zaterdag: 8.30 t/m 17 uur