De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Volg ons ook op Facebook

Dé lekkerste biologische slagerij van Groningen

Onze De Groene Weg slagerij is alweer ruim 30 jaar gevestigd aan het Boterdiep in Groningen. De winkel is goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Na de verbouwing in 2006 heeft de winkel een prachtig ruime, open en vooral stijlvolle uitstraling gekregen.

2e Paasdag en Koningsdag gesloten

Maandag 22 april zijn wij gesloten in verband met 2e Paasdag en zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag.

APRIL - PAKKET

• 6 kleine honing tijm worstjes van rund en lamsvlees, gekruid met peper, zout, tijm en honing. Om kort te bakken
• 220 gram Lentekriebels, rosbiefreepjes, in een 'groene' marinade en lente ui (kort roerbakken)
• 250 gram Runder gehakt (als altijd)
• 2 Japanse rolletjes (rundergehakt, taugé, ketjap, sambal + kruiden i neen rosbief lapje). 150 tot 20 minuten braden
• 2 Zilveren burgers (100% runderhamburger lekker gekruid met onder andere zout, foelie en gember). Ongeveer 10 minuten bakken
• 2 Voorjaarsvinken (H.O.H. gehakt met onder andere bruchetta en bieslook, opgerold in 2 plakjes chorizo en een dun gesneden procureurlapje). Ongeveer 13 minuten braden.

Dit pakket weegt ruim 1300 gram en kost € 18,00. Uw voordeel is € 4,45!

 

De ‘reis’ van biologisch vlees

We nemen u mee in het verhaal achter de keten, waarin de ‘reis’ van biologisch vlees - van bord naar boer - wordt belicht.

Met deze film attenderen wij u op het vakmanschap, de duurzaamheid en de smakelijkheid van de producten van De Groene Weg. Daarnaast laten we de trots zien waarmee het product in elke stap van de keten wordt geproduceerd.

100% biologisch assortiment

Bij De Groene Weg bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsvlees van biologische oorsprong. Een compleet assortiment vlees, vleeswaren en andere specialiteiten treft u aan in de slagerij. Gemaakt volgens strikte regelgeving die u bij ons mag verwachten.

Sparen voor korting

De Groene Weg Klantenkaart is onze manier om u te bedanken dat u bij ons winkelt. Klantenkaarthouders ontvangen bij De Groene Weg namelijk gratis punten: bij iedere besteding van € 1,00 één punt. Deze punten kunt u inleveren voor mooie cadeaus of korting

Aanbiedingen van de week

Inspiratiemagazine

De Groene Keuken, het culinaire inspiratie magazine van De Groene Weg. Een uniek magazine vol lekkere recepten, verhalen van slagers en boeren en achtergrondinformatie over De Groene Weg. De Groene Keuken is gratis te verkrijgen in onze slagerijen (op = op) en online te lezen op onze website.

Veel leesplezier gewenst!

Kookinspiratie

De Groene Weg in beeld

De Groene Weg Groningen

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66

Openingstijden

Maandag: 11 t/m 18 uur

Dinsdag t/m Vrijdag :

8.30 t/m 18 uur

Zaterdag: 8.30 t/m 17 uur